Creare site de prezentare - SEO OnPage inclus - Solicita oferta

imaginea online conteaza

Creare site de prezentare

Afacerea ta merita o imagine online moderna. Un website receptiv, personalizat si modern oferă utilizatorilor online o idee clară despre serviciile pe care le prestezi.

creare-site-prezentare-netcontrast-2023

Realizam website-uri Responsive si Optimizate SEO

Iesi in evidenta cu un design unic, profesional, care iti va plasa afacerea cat mai sus! Pentru noi nu exista imposibil. Provoaca-ne si vom crea impreuna cel mai bun design pentru site-ul tau. Stiai ca vizitatorii site-ului tau au nevoie de doar 1 secunda pentru a-si face o parere despre afacerea ta? Nu risca totul alegand un template sau neacordand suficienta atentiei detaliilor. Afacerea ta merita ce e mai bun. Merita un site de prezentare profesional si atractiv.

Castiga increderea vizitatorilor tai de la primul click. Ofera-le cea mai buna experienta online pe care o pot avea. Un client fericit, de regula iti va aduce inca doi clienti. Insa, un client nefericit va spune despre site-ul tau altor 10 persoane. Asa ca nu lasa o secunda sa stea in calea succesului tau. Alege cel mai bun web design de la NETContrast.

Pachete creare site de prezentare

TOATE PACHETELE INCLUD:

*100% Design Responsive, *Formular de contact, *Indexare in google.ro, *Optimizare SEO On-Page

Pachet StartUP

Perfect pentru business-uri mici

Numar pagini
1 - 7
Slide prima pagina
Adaugare continut
Generare harta XML
Indexare Google
Panou administrare ( CMS )
Galerie foto
Pagini dinamice
Sistem Live Chat
Google Analytics
Creare logo
Blog
Ajustare continut SEO
Asistenta tehnica
10 zile
Timp de realizare
5 zile

Pachet Business

Perfect pentru business-uri mari

Numar pagini
nelimitat
Slide prima pagina
Adaugare continut
Generare harta XML
Indexare Google
Panou administrare ( CMS )
Galerie foto
Pagini dinamice
Sistem Live Chat
Google Analytics
Creare logo
3 variante
Blog
Ajustare continut SEO
Asistenta tehnica
30 zile
Timp de realizare
15 - 40 zile

Cum decurge procesul de creare a unui site de prezentare?

In primul rand, vom avea o discutie pentru a stabili exact care sunt asteptarile tale legate de site. Astfel vom putea schita aspecte legate de design si vom putea sa iti dam cele mai bune sfaturi legate de modul in care va functiona site-ul, in functie de specificul lui. Spre exemplu, poate iti doresti un modul chat online sau poate localizarea pe harta a sediului firmei. Toate acestea vor fi stabilite de la inceput, iar apoi urmeaza sa planificam impreuna pasii si durata de executie a proiectului.

check_creare_site

Planificare și cercetare

Începem prin a clarifica obiectivele și publicul țintă pentru site-ul tău. Ce vrei să comunici și cui vrei să te adresezi? Analizăm site-urile similare pentru a înțelege ce funcționalități și desing sunt eficiente.

check_creare_site

Definirea structurii și conținutului

Gândim împreună structura site-ului pentru a determina ce pagini avem nevoie și cum vor fi interconectate. Decidem ce conținut va conține fiecare pagină ( text, imagini, video etc.)

check_creare_site

Design și aspect vizual

Creăm un design care să se potrivească cu identitatea și scopul brandului tău. Alegem culorile, fonturile și elementele grafice care să reflecte imaginea pe care vrei să o proiectezi. Este important ca site-ul să fie ușor de navigat și să ofere o experiență plăcută utilizatorilor.

check_creare_site

Dezvoltare și construcție

Dezvoltăm site-uri web cu ajutorul platormei WordPress și Opencart în funcție de specificațiile și design-ul stabilit anterior. Ne asigurăm că site-ul este responsive, adică să se adapteze la diferite dispozitive și dimensiuni de ecran.

check_creare_site

Optimizare SEO

În timp ce dezvoltăm site-ul, ținem cont de optimizare seo pentru motoarele de căutare. Alegem cuvinte cheie relevante pentru industria ta și le integrăm în titluri, descrieri și conținut. Ne asigurăm că site-ul are o structură logică și că se încarcă rapid.

check_creare_site

Testare și revizuire

Înainte de lansare, testăm fiecare aspect al site-ului pentru a ne asigura că funcționează corect pe diferite browsere și dispozitive. Solicităm feedback de la alte persoane din echipa noastră și efectuăm orice ajustări necesare.

Creare site pentru orice domeniu de activitate

Cat de mult conteaza aspectul website-ului tau

Multi dintre cei care au un magazin online sau o afacere careia vor sa ii atribuie o prezenta in mediul virtual (site de prezentare) nu acorda suficienta atentie web design-ului. Acesta inseamna mai mult decat modul in care arata site-ul.

„Web design-ul inseamna intreaga experienta a unui potential client, din momentul in care intra pe site si pana in momentul in care il paraseste. Web design inseamna aspectul general al site-ului, modul in care sunt aranjate informatiile, timpul de raspuns al diferitelor pagini si nu numai.”

Si nu in ultimul rand, un web design eficient insemna un marketing eficient, inseamna rezultate cat mai bune! Asa noi, la NETContrast, privim dincolo de aspectul site-ului. In noi vei gasi solutia pentru a ajunge cat mai sus, pentru a tine pasul cu schimbarile permanente din mediul online si chiar si pentru a depasi concurenta.