imaginea online conteaza

Creare site de prezentare

Afacerea ta merita o imagine online moderna. Un website receptiv, personalizat si modern oferă utilizatorilor online o idee clară despre serviciile pe care le prestezi.

creare-site-prezentare-netcontrast-2023

Realizam website-uri Responsive si Optimizate SEO

  • Website 100% administrabil
  • Design Full Responsive
  • Pagini incluse: nelimitat
  • Formular de Contact
  • Sectiune BLOG / Stiri
  • Galerie imagini
  • Indexare Google.ro
  • Optimizare SEO On Page
  • Optimizare Viteza Incarcare
  • Gazduire GRATUITA 1 an new

21 zile timp de executie

Codam eficient si atenti la detalii dezvoltarea proiectului in maxim 21 zile.

Optimizare SEO OnPage

Fiecare pagina va avea SEO Ready 100%.

Suport tehnic 3 luni

Dispuneti de suport gratuit timp de 3 luni pentru cunoasterea tuturor functionalitatilor

779 €

One time

Pret Creare Site

Iesi in evidenta cu un design unic, profesional, care iti va plasa afacerea cat mai sus! Pentru noi nu exista imposibil. Provoaca-ne si vom crea impreuna cel mai bun design pentru site-ul tau. Stiai ca vizitatorii site-ului tau au nevoie de doar 1 secunda pentru a-si face o parere despre afacerea ta? Nu risca totul alegand un template sau neacordand suficienta atentiei detaliilor. Afacerea ta merita ce e mai bun. Merita un site de prezentare profesional si atractiv.

Castiga increderea vizitatorilor tai de la primul click. Ofera-le cea mai buna experienta online pe care o pot avea. Un client fericit, de regula iti va aduce inca doi clienti. Insa, un client nefericit va spune despre site-ul tau altor 10 persoane. Asa ca nu lasa o secunda sa stea in calea succesului tau. Alege cel mai bun web design de la NETContrast.

Creare site pentru orice domeniu de activitate

Cum decurge procesul de creare a unui site de prezentare?

In primul rand, vom avea o discutie pentru a stabili exact care sunt asteptarile tale legate de site. Astfel vom putea schita aspecte legate de design si vom putea sa iti dam cele mai bune sfaturi legate de modul in care va functiona site-ul, in functie de specificul lui. Spre exemplu, poate iti doresti un modul chat online sau poate localizarea pe harta a sediului firmei. Toate acestea vor fi stabilite de la inceput, iar apoi urmeaza sa planificam impreuna pasii si durata de executie a proiectului.

image_illustrations_02

Analiza si cercetare

Analizam atent solicitarile dumneavoastra si planificam impreuna proiectul

image_illustrations_03

Implementare si dezvoltare

Incepem sa dezvoltam ceea ce am planificat conform informatiilor stabilite anterior

image_illustrations_04

Finalizare proiect

Transformam investitia ta in imaginea online a companiei tale.

web-design-netcontrast

Cat de mult conteaza aspectul website-ului tau

Multi dintre cei care au un magazin online sau o afacere careia vor sa ii atribuie o prezenta in mediul virtual (site de prezentare) nu acorda suficienta atentie web design-ului. Acesta inseamna mai mult decat modul in care arata site-ul.

„Web design-ul inseamna intreaga experienta a unui potential client, din momentul in care intra pe site si pana in momentul in care il paraseste. Web design inseamna aspectul general al site-ului, modul in care sunt aranjate informatiile, timpul de raspuns al diferitelor pagini si nu numai.”

Si nu in ultimul rand, un web design eficient insemna un marketing eficient, inseamna rezultate cat mai bune! Asa noi, la NETContrast, privim dincolo de aspectul site-ului. In noi vei gasi solutia pentru a ajunge cat mai sus, pentru a tine pasul cu schimbarile permanente din mediul online si chiar si pentru a depasi concurenta.

Hai sa discutam

Alegem impreuna solutia potrivita pentru afacerea ta

Contacteaza-ne acum