Si tu meriti un magazin online

Creare magazin online WordPress

Suntem aici pentru a v─â ajuta s─â v─â lansa╚Ťi afacerea online cu un magazin personalizat ╚Öi u╚Öor de administrat, construit pe platforma WordPress ╚Öi WooCommerce.

creare-magazin-online-wordpress

Platforma de comer╚Ť electronic care cre╚Öte odat─â cu tine

Cea mai de ├«ncredere platform─â de comer╚Ť electronic pentru construirea succesului

Dezvoltat pentru conversii

Formular comanda simplificat

Include FOMO pentru produs

Optimizat SEO

Incepe acum sa vinzi – Solicita Oferta

  • Website 100% administrabil
  • Design Full Responsive
  • Numar produse: nelimitat
  • Integrare plata card
  • Integrare modul curier
  • Sistem comanda simplificat
  • Indexare Google.ro
  • Optimizare SEO On Page
  • Optimizare Viteza Incarcare
  • Implementare GA4 new

21 zile timp de executie

Codam eficient si atenti la detalii dezvoltarea proiectului in maxim 21 zile.

Optimizare SEO OnPage

Fiecare pagina va avea SEO Ready 100%.

Suport tehnic 3 luni

Dispuneti de suport gratuit timp de 3 luni pentru cunoasterea tuturor functionalitatilor

de la 999 EURO

Credem c─â fiecare afacere merit─â s─â str─âluceasc─â online. Cu serviciile noastre de creare magazin accesibil, v─â oferim posibilitatea de a v─â crea o prezen╚Ť─â online remarcabil─â ╚Öi u╚Öor de gestionat, f─âr─â a v─â dep─â╚Öi bugetul.

Un site web profesional ╚Öi atractiv este cheia pentru a atrage clien╚Ťii ╚Öi a v─â diferen╚Ťia ├«ntr-o lume digital─â competitiv─â. Cu oferta noastra de creare magazin online, pute╚Ťi avea un site web adaptabil la toate dispozitivele ╚Öi u╚Öor de navigat, f─âr─â sa v─â goleasca buzunarul.

Contacta╚Ťi-ne ast─âzi pentru a ├«ncepe aceast─â c─âl─âtorie digital─â ╚Öi pentru a v─â pune afacerea ├«n lumina online-ului.

De ce magazin online wordpress?

WordPress este cea mai popular─â platform─â de creare a site-urilor web din lume, iar c├ónd vine vorba de magazine online, nu exist─â nicio alternativ─â mai accesibila din punct de vedere costuri. Cu o interfa╚Ť─â prietenoas─â ╚Öi flexibilitate nelimitat─â, WordPress v─â permite s─â v─â concentra╚Ťi pe v├ónz─âri, ├«n timp ce noi ne ocup─âm de restul.

WooCommerce este o extensie pentru wordpress care ofer─â personalizare la nivelul urm─âtor, func╚Ťii avansate de v├ónzare ╚Öi asisten╚Ť─â dedicat─â pentru a va ajuta sa inregistrati cat mai multe conversii.

Contacteaza-ne

Vinde online cu instrumente simple, dar puternice

Ne concentr─âm pe furnizarea de rezultate unice ╚Öi profesionale prin construirea unui magazin online modern si performant care func╚Ťioneaz─â cel mai bine pentru afacerea ta, transmite mesajul tau ╚Öi transform─â cump─âr─âtorii ├«n clien╚Ťi.

Cheia unui site web WooCommerce de succes nu este doar designul, ci ╚Öi o strategie bun─â pentru dezvoltare ╚Öi marketing. Ne concentr─âm pe persoana ╚Öi comportamentul de cump─âr─âturi al clien╚Ťilor t─âi ╚Öi venim cu o idee care le ofer─â o experien╚Ť─â semnificativ─â pe site-ul t─âu, deoarece o persoan─â care are o experien╚Ť─â pl─âcut─â are mai multe ╚Öanse s─â fac─â o achizi╚Ťie.