Campanii Promovare Facebook

Cu 2 miliarde de utilizatori si cateva functii de directionare incredibil de avantajoase, Facebook a devenit una dintre cele mai bune platforme pentru distribuirea de informatii legate de produsele sau serviciile dumneavoastra, transformand utilizatorii in clienti potentiali.
Administram campanii publicitare Facebook

Publicitatea afacerii tale pe Facebook este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor pentru o serie de obiective de marketing. De la cresterea de aprecieri ale paginilor si a click-urilor pe site-uri web – la cresterea numarului de conversii si vanzari.

1. Strategia campaniei

La inceputul proiectului, trecem mereu printr-i perioada de analiza sau informare, pentru a afla mai multe despre produsele, serviciilr, publicul tinta si obiectivele dumneavoastra de marketing.

Din colectarea acestor informatii, echipa NETContrastva crea apoi o stratetie de anunturi Facebook, astfel incat sa putem gasii publicul vizat pe Facebook si sa ne angajam in mod corect pentru indeplinirea obiectivelor de marketing.

2. Gasirea potentialilor clienti

Facebook dispune de cateva moduri incredibile de a-ti gasi publicul tinta. Scopul nostru este sa utilizam instrumentele potrivite de directionare pentru a plasa anunturile in fata persoanelor potrivite.

Mai jos gasiti cateva optiuni de directionare a anunturilor:

  1. Puteti viza persoanele care au vizitat site-ul dumneavoastra
  2. Puteti viza persoane care au vizitat un site asemanator cu al dumneavoastra
  3. Puteti selecta in functie de interese diferite ale publicului

3. Crearea anuntului

Anunturile dumneavoastra trebuie sa stea in evidenta, periodic.

Indiferent ca folosim un anunt de prezentare de tip slideshow, un anunt carousel, un anunt video sau un anunt de targetare locala, este importanta perioada de creatie si de a optine dpretul la reclama.

Echipa noastra de experti va lucra impreuna pentru campania dumneavoastra si va determina ce imagini si text vor obtine cele mai bune rezultate din partea publicului.

Ne ocupam de intregul proces de creatie, pana la punerea in functiune a anunturilor.

4. Optimizarea anunturilor

Odata de am stabilit strategia, am creat cateva anunturi superbe, am gasit publicul pe Facebook, atunci trebuie sa incepem difuzarea campaniei. De acum incolo, este vorba de optimizare.

Optimizarea este pur si simplu un proces de “imbunatarire” a anunturilor. Trebuie sa ne dam seama cum putem atrace mai multi oameni sa faca click pe anunturile dumneavoastra, ce public este mai bun si cum putem obtine mai multe conversii.

Acesta este adevaratul secret al anunturilor Facebook. Dupa ani de experienta avem propriile noastre metode de optimizare care ne fac mandri de rezultatele noastre.

5. Crearea anuntului

Dezvoltarea campaniei de anunturi Facebook este ceea ce fiecare client doreste si are nevoie. Capacitatea de a ajunge la mai multi clienti, de a aduce mai mult trafic pe site si de a genera mai multe vanzari.

Dupa ce totul este pus la punct si noi livram un flux constant de rezultate excelente, putem sa ne gandim la noi planuri in legaturi ca cu modul in care putem sa imbunatatim cu adevarat anunturile.

Putem sa crestem cheltuielile pentru a ajunge la mai multe rezultate, sa difuzam anunturi de testare, sa gasim noi segmente de public, sa incercam noi tipuri de anuntri pentru a imbunatatii vanzarile si pentru a dezvolta campania.