Multumim pentru mesaj

Mesajul a fost trimis cu

SUCCES 🙂

Iti multumim pentru interesul acordat servciilor noastre.

Mesajul tau a fost trimis cu succes, iar in cel mai scurt timp un reprezentant NetContrast vă va confirma primirea acestuia si va raspunde in cel mult 24 h.

Timpul necesar pentru a primi o oferta pentru realizarea unui website poate varia in functie de mai multi factori, cum ar fi complexitatea proiectului, cerintele specifice ale clientului, dar si de disponibilitatea noastra de a prelua un nou proiect.

Pentru a primi o oferta cat mai precisa si detaliata, este recomandat sa oferiti cat mai multe informatii despre proiectul dumneavoastra.

Timpul necesar pentru a realiza un site de prezentare poate varia in functie de complexitatea proiectului, marimea site-ului si de resursele disponibile. In general, un site de prezentare cu un design simplu si cu un numar redus de pagini poate fi realizat intr-un interval de timp de cateva zile pana la o saptamana, in timp ce un site mai complex sau cu un numar mare de pagini poate necesita cateva saptamani sau chiar luni pentru a fi finalizat.

Timpul necesar pentru a realiza un magazin online poate varia foarte mult in functie de complexitatea proiectului, marimea magazinului online si de resursele disponibile. De asemenea, procesul de dezvoltare poate fi influentat de factori precum cerintele specifice ale clientului, nivelul de complexitate a integrarilor necesare, cat si de disponibilitatea continutului si informatiilor necesare.

Evaluarea pretului unui site depinde de mai multi factori, inclusiv complexitatea proiectului, numarul de pagini, nivelul de personalizare, functionalitatile necesare si timpul necesar pentru dezvoltarea site-ului. Iata cateva aspecte cheie:

  • Functionalitatile necesare
  • Design-ul si nivelul de personalizare
  • Numarul de pagini
  • Tipul de continut
  • Timpul necesar pentru dezvoltare
  • Suport si intretinere

Nu, administrarea site-ului o poti efectua cu usurinta. In plus, dupa finalizarea proiectului acesta se preda impreuna cu un training video prin care prezentam functionalitatile principale de adaugare / editare / stergere a informatiilor din pagini.

In cazul acestui tip de serviciu plata se efectuaza in doua sau mai multe transe. De obicei in momentul cand se semneaza contractul se plateste 50% din valoarea proiectului stabilita. Urmand ca diferenta de plata sa fie achitata la finalizarea proiectului.